Sastojci:

6 kriški tost hleba
4 tanka pileća fileta
4 kriške šunke
2 tanke kriške mesnate slanine
100 g ajsberg salate (može i dva lista puterice)
2 paradajza
2 jaja
4 lista kačkavalja
2 kašičice majoneza
so, biber

Priprema:

Kratko ispržiti pileće meso. Sitno iseckati salatu (ako je puterica ne seckati je) i pomešati je sa majonezom, malo soli i bibera.

Ispržiti kratko slaninu da postane hrskava i jaje na oko. Paradajz iseći na kolutove.

Ispeći tost hleb (tri parčeta po osobi).

Slagati redom hleb, salatu, slaninu, sir, šunku, jaje, paradajz, ponovo salatu, hleb, sir , meso paradajz, salatu pa hleb.

Preseći na dva ili četiri trougla (po želji). Služiti uz pomfrit i ukrasiti začinskim biljem i polovinom paradajza isečenim na kriške.

KLUB SENDVIČ

Course: hladno predjelo