Smrznuti spanać izvadite iz pakovanja i ostavite u cediljci, na sobnoj temperaturi, da omekša.
Kajzerice naseckajte na kockice, stavite u posudu i posolite.
U zasebnoj činiji razbite jaja, dodajte mleko, promešajte, prelite po iseckanim kajzericama, te rukom izmešajte sastojke, malo utisnite i ostavite pola sata da upiju.
U tiganju, na rastopljeni maslac, dodajte seckani luk, malo posolite i pržite na slaboj vatri dok ne omekša.
Dodajte sitno seckani čen belog luka, oceđeni i omekšali spanać, malo pobiberite, dinstajte 3-4 minuta, sklonimo s vatre i ostavite da se malo ohladi.
Ohlađeni spanać premestite na namočene kajzerice, izmešajte sastojke, te rukama, nežno umesite testo (ne gnječite, a ukoliko se smesa lepi, dodajte malo prezli).
Tako pripremljenu smesu ostavite 15-ak minuta da odstoji.
Vlažnim rukama oblikujte knedle, stavljajte ih u vreli bujon od povrća i kuvajte na laganoj vatri, 15-ak minuta.
Gotove knedle ocedite, složite u posudu za posluživanje i posipajte grubo narendanim parmezanom ili služite uz neki beli sos.