FRITATA OD 3 VRSTE SIRA
Course: toplo predjelo
Sastojci
- 1 šolja čeri paradajza
 - 6 šnita slanine
 - 10 jaja
 - 1/4 šolje milerama
 - 1/2 šolje iseckanog čedar sira
 - 1/4 šolje parmezana
 - 1/4 šolje izmrvljenog feta sira
 
Upustvo
- Slaninu isecite na komade veličine zalogaja i prepržite na tiganju dok ne postane hrskava. Paradajz isecite na kriške i dodajte u tiganj, pa pržite još 3-4 minuta.
 - Umutite jaja, dodajte im mileram i dobro promešajte. Ubacite sve tri vrste sira u mešavinu jaja i milerama, pa polako promešajte.
 - Sipajte ovu mešavinu u tiganj i pecite oko dva minuta, pa ubacite tiganj u rernu na 180 stepeni i pecite 20 minuta.
 






