ČORBA OD PLODOVA MORA

Course: toplo predjelo

Sastojci

  • 55 g testenine za supu
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • prstohvat đumbira
  • 1,2 l pileće supe
  • 2 kašike soja sosa
  • 75 g šampinjona
  • 125 g kuvanih plodova mora
  • 75 g kineskog kupusa
  • 4 glavice crnog luka
  • 75 g pasulja
  • ljuta paprika

Upustvo

  • Testenine obarite. Zagrejte ulje i na njemu ispržite iseckane šampinjone sa đumbirom.
  • Šampinjonima dodajte supu, soja sos i ostavite da se kuva. Kad supa proključa, dodajte plodove mora zajedno sa kineskim kupusom, seckanim crnim lukom i pasuljem.
  • Kuvajte dok se povrće ne skuva. rezance iscedite, dodajte supi, ostavite ponovo da provri i začinite ljutom paprikom.