Skočite na sadržaj
Panonski Kuvar
Recepti
Čorbe
Jela od povrća
Torte
Jela od testa
Jela sa mesom
Variva
Kisela testa
Kokteli
Napitci
Supe
Paprikaši
Pite
Sosevi i prelivi
Sitni kolači
Ribe i plodovi mora
Predjela
Slatkiši
Prilozi
Zbirka saveta
Uradite sami
Napici
Kuhinja
Stan i kuća
Zdravlje
Ishrana
Nega tela
Salate
Namirnice
Za zdrav život
Dijete
Hrana kao lek
Za zdrav duh i telo
O nama
Nega tela
Kontakt
Štampaj recept
JAGNJEĆE PEČENJE
Course:
glavno jelo
Sastojci
9
kg
jagnjetine
50
g
soli
150
ml
hladne vode
Upustvo
Jagnjetinu oprati i posoliti, staviti je u zemljanu posudu i sipati vodu. Poklopiti posudu i peći je 180 minuta na 200°C.
Pogledajte i...
PILEĆI RIŽOTO SA KUKURUZOM
Opširnije »
SATARAŠ
Opširnije »
PIZZA KIFLICE
Opširnije »
KIFLICE SA GRČKIM JOGURTOM
Opširnije »
MAFINI SA SUVIM ŠLJIVAMA I MAKOM
Opširnije »
GRČKA PITA SA PUDINGOM
Opširnije »
Kategorije
Čorbe
(67)
Jela od povrća
(139)
Jela od testa
(132)
Jela sa mesom
(158)
Kisela testa
(43)
Kokteli
(15)
Napitci
(13)
Paprikaši
(19)
Pite
(30)
Predjela
(95)
Prilozi
(64)
Ribe i plodovi mora
(50)
Salate
(50)
Sitni kolači
(79)
Slatkiši
(120)
Sosevi i prelivi
(50)
Specijaliteti
(27)
Supe
(28)
Torte
(53)
Variva
(19)