Sastojci:
500 gr mlevenog svinjskog mesa
3 pečurke suve i potopljene u vodi
1 struk mladog crnog luka
3 kašike sušenih račića takođe natopljenih u vodi
1 kriška đumbirovog korena
2 i po kašike šeri ili belog vina
2 kašike soja sosa
1 kašičica soli
kašičica šećera
250 g celerovog lišća
4 kašike ulja
1 šolja vruće pileće supe
Priprema:
Sitno iseckati pečurke, mladi luk, račiće i đumbir, pa sve izmešati sa mlevenim mesom.
Dodati soju, vino, so i šećer. Listove celera iseći na četvoro.
Smesu od mesa podeliti u četiri lopte. Zagrejati ulje na jakoj vatri, staviti u njega povrće i pomešati ga. Staviti zatim meso na povrće i preliti sve supom.
Kad provri, smanjiti vatru i kuvati 15 minuta na blagoj vatri.