Sastojci:
400 g bifteka isečenog na štapiće
2 šolje crnog luka takođe isečenog na štapiće
1 šolja zelene paprike iseckane isto kao luk i meso
3/4 kašičice soli
6 kašika ulja
malo bibera
Za umak:
1 kašika šerija ili belog vina
1 kašičicu kukuruznog brašna
1/4 kašičice praška za pečenje
1 kašika soja sosa
malo šećera
Priprema:
Izmešati umak od navedenih sastojaka, pa staviti meso i ostaviti ga da stoji u umaku 30 minuta.
Nakon 30 minuta zagrejati 3 kašike ulja u dubljem tiganju i dodati 3/4 kašičice soli i crni luk i pržiti ga 2 minuta. Tada sve izvaditi i ocediti.
Ugrejati opet 3 kašike ulja na jakoj vatri, pa staviti govedinu da se prži mešajući dok meso ne promeni boju. Dodati tada malo bibera i prorpžen luk i papriku. Mešati na vatri još 1 minut i poslužiti.